Login
0
Menu

DOSO voor hoveniers, groenvoorziening en agrarische sector

Duurzaam, milieuvriendelijk en organisch. Het zijn de belangrijkste kenmerken van de koemestkorrels van DOSO. In tegenstelling tot minerale meststoffen (kunstmest) wordt bij de productie van onze korrels zeer weinig CO2 uitgestoten. Het effect is echter wél hetzelfde: de korrels geven de extra steun die de bodem nodig heeft om gezond en vruchtbaar te zijn.

Betere opbrengst en een hoge kwaliteit gewas

De organische meststoffen van DOSO verhogen de gezondheid en de conditie van de bodem. Onze honderd procent natuurlijke korrels bestaan namelijk uit organisch materiaal van koeien gecombineerd met een gunstige verhouding NPK: stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K). Deze elementen samen zorgen onder meer voor groei, bloei, zaadvorming, afrijping en een sterke vorming van wortels, knollen en vruchten. Erosie wordt voorkomen en de bodem bevat altijd genoeg lucht en vocht. Verder deblokkeren en reguleren de korrels de mineralen in de bodem, met een goede opbrengst en een hoge kwaliteit van gewassen als gevolg.

Koemestkorrels: gemakkelijk verwerkbaar

Bent u werkzaam als hovenier, in de groenvoorziening of in de agrarische sector? Dan is het belangrijk om te weten dat de koemestkorrels van DOSO gemakkelijk verwerkbaar zijn. De korrels kunnen worden verspreid met dezelfde machine die u wellicht nu gebruikt voor uw kunstmest. Maar natuurlijk is met de hand strooien ook mogelijk, aangezien onze korrels geurarm zijn en vrij zijn van ziektekiemen, ongewenste schimmels en bacteriën.

Dealer worden?

DOSO verwelkomt graag nieuwe dealers, verkopers van onze producten met dezelfde passie voor een gezond bodemleven. Zet nu de eerste stap naar samenwerking en neem contact met ons op!

Wilt u meer weten?

Neem contact op